Zorgtoeslag zonder DigiD? Is dat mogelijk?

zorgtoeslag zonder digidZorgtoeslag zonder DigiD?

Is het mogelijk om zorgtoeslag aan te vragen en te krijgen zonder DigiD?

De kans is groot dat jij jezelf afvraagt of het mogelijk is om zorgtoeslag aan te vragen en te krijgen zonder een DigiD account. Anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Op deze pagina zal ik je antwoord geven op de vraag of het mogelijk is om zorgtoeslag aan te vragen en te beheren zonder DigiD.

Zorgtoeslag zonder DigiD?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is eigenlijk niet mogelijk om zorgtoeslag aan te vragen zonder DigiD als je dit via de website van de Belastingdienst wilt doen.

Als je namelijk op de website van de Belastingdienst wilt inloggen, heb je een DigiD account nodig.

Zonder DigiD account kun je namelijk niet inloggen op de website van de Belastingdienst en zodoende je zorgtoeslag aanvragen.

Er is echter wel een andere manier om zorgtoeslag aan te vragen zonder DigiD.

Zorgtoeslag aanvragen zonder DigiD

Je kunt meteen zorgtoeslag aanvragen door naar toeslagenaanvragen.net te gaan.

Daar kun je vervolgens je gegevens invullen, en dan zullen zij je zorgtoeslag aanvragen, en er voor zorgen dat alles goed komt; dus dat je het juiste bedrag aan zorgtoeslag krijgt, en dat de zorgtoeslag ook op jouw bankrekening wordt gestort.

Heb je dus geen DigiD? Dan raad ik je aan om naar de website te gaan die ik hierboven noem, en daar je gegevens in te vullen. Je kunt dan makkelijk en eenvoudig zonder DigiD je zorgtoeslag aanvragen.

Ideaal voor als je geen DigiD hebt maar je wel zorgtoeslag wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *